Vyhledávání

Léto bude nepochybně o měsíc kratší!

31.05.2015 10:58

O květen jsme přišli. Jak si co nejvíce užít zbylé 3,5 měsíce? Štěstí přeje připraveným.

 

Připravte Váš bazén včas.

Pokud máte zapuštěný kopaný bazén, jistě jej už máte na sezonu připravený. Mohl by Vás však zajímat článek "Můj manžel se nesprchuje, umyje se v bazénu,..na záchod.." 

Pokud máte nebo plánujete nadzemní bazén, je pro Vás nejvyšší čas. Každý, kdo má bazén, to ví: bez čištění a filtrace se letní radovánky u vody neobejdou. Příslušenství pro údržbu bazénů patří pro jejich majitele k základním položkám, které nemusí být zrovna levné. Využijte nízkých cen, sledujte průběžné slevové akce a zásobte se na letní sezónu již teď!

Přechod na bezchlorový bazén je možný i během sezony, ale před startem sezony je to úplně ideální.

Nemáte ani nechcete bazén? Máme pro Vás tip na skvělé letní osvěžení.

 

Užijte si to jak u moře, tak i na divoké vodě.

Nafukovací kajaky jsou ideální pro ty, kteří hledají mobilní alternativu klasického plastového nebo laminátového kajaku. Nafukovací kajaky jsou určeny pro všechny, kteří si chtějí zpestřit svou dovolenou u jezera, anebo se chystají na sjezd po řece či na klidnou jízdu po moři. Jestliže se chcete vydat na divokou řeku, je třeba počítat s kameny, které mohou způsobit oděry na kajaku. V tomto případě si určitě pořiďte nafukovací kajak s tlustší vrstvou materiálu.

Nafukovací kánoe jsou rovněž mobilní alternativou klasické plastové a laminátové kánoe. I když je nafukovací kánoe alternativou, nemůžeme ji s klasickou variantou zcela porovnávat. U nafukovací kánoe je třeba hlídat výšku hladiny a to hlavně proto, aby nedošlo k podření popřípadě možného protržení kánoe. Jízdní vlastnosti nafukovací kánoe jsou rovněž jiné.

Proč jsou nafukovací kajaky tak oblíbené? Více zde......

 

Zpět

© Ekupectví - Všechna práva vyhrazena.

TOPlist