Vyhledávání

Foggystop opět hitem vlhkých ran a mrazivých nocí.

27.10.2014 13:23

Zažili jste někdy stres a pocit nebezpečí ze zamlžení nebo zamrzání čelního skla auta?
Určitě jste se setkali s faktem, že stačí vlhké oblečení osádky, trochu sněhu na oblečení a někdy dokonce jen dýchání osádky na to aby se okna zamlžila a v zimě po odstavení automobilu zamrazila nánosem jinovatky

Škrábání jinovatky je pak neúčinné ze dvou důvodů:
1. Dokud není topení zcela zahřáté, okno se stále zamražuje a znemožňuje bezpečnou jízdu, nebo jízdu vůbec.
2. Oškrábaná jinovatka na palubní desce roztaje a znovu pak vytváří vlhký vzduch v automobilu, takže další den se za obdobných povětrnostních podmínek opakuje.

Foggystop absorbuje přebytečnou vlhkost a tím:

- předchází  mlžení a zamrzání vnitřních skel oken auta
- následně omezuje množení bakteríí, roztočů a plísní v čalounění a korozi vnitřních dílů karoserie
- ušetří nejen nervy, práci, cenu za vyplýtvaný benzín na zahřátí topení, ale také významně zvýší Vaši bezpečnost
Foggystop nepotřebuje baterie ani elektrickou zásuvku. Stačí jej jen umístit do auta. Vydrží pohlcovat vlhkost cca 3 roky. Během pár minut jej lze snadno regenerovat - vysušit a znovu použít více než 100 x.

Testováno zkušebnou

Pohlcování vlhkosti výrobkem FoggyStop bylo ověřeno autorizovanou osobou 210 (státní zkušebnou), Fyzikálně technickým zkušebním ústavem, státní podnik, Ostrava.
Zobrazit Protokol o zkoušce

Naše vlastní zkušenosti s foggystopem

Naše vlastní auta parkujeme přímo u řeky, tedy v dost vlhkém prostředí. K našim aktivitám patří lyžování, rybařina a vodáctví. Tedy sporty s kontaktem s vodu a tím i s vlhkým oblečením a potřebami. Foggystop se nám osvědčil jak při těchto aktivitách, tak i mému manželovi při každodením ranním dojíždění do práce. Občas se nám opravdu stalo, že naše auto je jedno z mála  bez námrazy na vnitřní straně skel v řadě automobilů. Je třeba si uvědomit, že se nejedná o žádný zázrak, jen využití přírodních zákonů. Pokud je tedy respektujeme a dodržujeme pár pravidel, foggystop nám slouží k naší spokojenosti. Pokud máte přetopené auto, doporučujeme ho před odchodem trochu vyvětrat - stačí opravdu pár sekund nechat otevřené dveře. Vysoušet foggystop doporučujeme raději pomaleji na topení. Nemusíte se tak obávat, že to přeženete s výkonem MW trouby.

FoggyStop je neocenitelný pro vlhká podzimní a jarní rána a po mrazivých nocích, kdy potřebujete jet ráno autem do práce nebo při Vašich lyžařských výpravách.
Výrobek byl úspěšně testován také v extrémních podmínkách rakouských alp. Zkušenosti našich zákazníků najdete úplně dole.  Stáhnout návod k obsluze .

Zpět

© Ekupectví - Všechna práva vyhrazena.

TOPlist